Cat-1

Cat-2

Cat-3

Cat-4

07/09/14







Η επίθεση που εξαπέλυσε προ ημερών στην διοίκηση της Λα Κορούνια ο Φερνάντο Βάθκεθ κόστισε στον Ισπανό τεχνικό την απόλυσή του.

Οι δηλώσεις του 59χρονου προπονητή σε βάρος της μεταγραφικής πολιτικής που εφαρμόζει η Ντέπορ κόστισε την απόλυση του

O Ολλανδός επιθετικός Robin van Persie μπορεί να χάσει το μάτς λόγω στομαχόπονων,αλλά ο μέσος Nigel de Jong είναι πιθανών να είναι βασικός ύστερα από την ανάρρωση του τραυματισμού του.
Μπιάνκι: «Μιλάω με Ολυμπιακό»


Το μέλλον του Ρολάντο Μπιάνκι θα είναι στον Ολυμπιακό», αυτό τονίζει άλλωστε ένας από τους εγκυρότερους δημοσιογράφους στην Ιταλία, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο.

Πέδιλο μα κάλτσα ε; Να! (ΦΩΤΟ)

Δείτε ένα φοβερό σκίτσο που κυκλοφορε






Μια πολυ ενδιαφέρουσα ανάρτηση αλλα και πολύ σοβαρή ταυτόχρονα πετύχαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο μια σελίδα που είναι υπέρ του κλεισιμου των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη.Συγκεκριμενα η ανάρτηση αναφέρει:



Επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης έγινε στον ΣΦ ΠΑΟΚ Ν Ορμυλιας.Αγνωστοι μπόυκαραν και έσπασαν τον σύνδεσμο την στιγμή που εκείνη τη στιγμή ήταν κλειστός.Μπορείτε να δείτε το μέγεθος των ζημιών στις παρακάτω φωτογραφίες

Ανοιχτή παρέμβαση υπέρ του προέδρου του Ολυμπιακού  κάνει με ανακοίνωση του, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια για να παρηγορήσει τους συμπατριώτες του, αλλά τον σταμάτησε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Χοσέ Μαρία Μαρίν, ο οποίος τον έδιωξε λέγοντάς του, πως δεν έχουν δικαίωμα ξένα άτομα να βρίσκονται εκεί.


Η χθεσινή εφτάρα που έφαγε η Σελεσάο δεν πέρασε απαρατήρητη απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..Μάλιστα το τρολάρισμα δεν είχε τελειωμό τη χθεσινή εφιαλτική νύχτα για την Βραζιλία


Ο άγνωστος φίλαθλος πόνταρε 20 δολλάρια σε γκολ του Κεντίρα, σε συνδυασμό με νίκη της Γερμανίας με 7 - 1 και τελικά θα εισπράξει 46.380 δολλάρια.





 Αναλυτικά όσα δήλωσε  στην εφημερίδα "Μetrosport":

Υπάρχει κάποια πιθανότητα να συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;



Ολική επαναφορά σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση Σίλντενφελντ, με τα δεδομένα να ανατρέπονται και τον παίκτη να ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο αναμένεται να ανακοινώσεις εντός των επόμενων ωρών ο Πλατανιάς, με τον νεαρό αμυντικό να γίνεται η δεύτερη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.


Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας σχολιάζοντας τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες να πάρει τον διεθνή μεσοεπιθετικό έχει ο ΠΑΟΚ, αφού η πρότασή του είναι δύσκολο να την αρνηθεί.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ του 2015


Ο black mamba... επιστρέφει και μέσα από το μυαλό του προσπαθεί να δει τι θα γίνει μετά από τη δημοσίευση των συνομιλιών που αποδεικνύουν σημεία και τέρατα!


Η Εθνική Γερμανίας είναι η πρώτη φιναλίστ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και μάλιστα κατά τρόπο βγαλμένο θαρρείς από τα ποδοσφαιρικά παραμύθια.
Προηγούμενη της διοργανώτριας Βραζιλίας με 5-0 μόλις στο 28ο λεπτό (!) στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε, η «νατσιονάλμαντσαφτ» δεν πήρε μόνο την πρόκριση με το αδιανόητο 7-1 (!!) αλλά ταυτόχρονα και εκδίκηση από τη Σελεσάο για την ήττα στον τελικό του Μουντιάλ το 2002 (0-2) και την Κυριακή θα διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της, στον τελικό του Μαρακανά με αντίπαλο το νικητή του ζεύγους Αργεντινή-Ολλανδία.
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Ημιτελικοί: Επικό fail Βραζιλιάνας οπαδού (video)

Ο ενθουσιασμός μίας Βραζιλιάνας για την αποστολή των «καριόκας» ήταν αρκετός για να τη φέρει με τα… μούτρα στο έδαφος!

Perform

video

Feature

Instagram

Follow Us

Cat-5

Cat-6